top of page
Background.png
5816f810-144b-41ec-91ef-e48087036194.JPG

Sinterklaas in Ibiza '23

DePietenschool_Illustraties_DEF-02.png
DePietenschool_Illustraties_DEF-03.png

Hij komt, hij komt... naar Ibiza. Voor heel even vaart hij vanuit Nederland terug naar Spanje om aan te komen in de haven van Santa Eulalia. Hij neemt Pieten mee om pepernoten te komen bakken en kokspiet neemt een restaurant over. Kom jij ook? Bekijk hieronder het hele programma. 

Background.png

Het programma

19 november '23 
Intocht Sinterklaas Ibiza 

Santa Eulalia

Hij komt, hij komt! Sinterklaas komt met zijn Pieten aan in de haven van Santa Eulalia. Althans, dat hopen we maar. Vorig jaar was hij verkeerd gevaren naar Formentera. Dit jaar zal het toch wel goed komen?

25 november '23 
Pepernoten bakken
The Mill 

Zet vanaf 25 november je schoentje bij The Mill Ibiza. Haal deze op 2 of 3 december op met een cadeautje van Sinterklaas in de schoen.

4 december '23 
Sinterklaasdiner 
Restaurant Higo

Na het enorme succes van het Sinterklaasdiner afgelopen jaar in Bistro-Zen, heeft kokspiet besloten om nog één keer te komen koken. Of dat goed gaat moet nog maar blijken. Sinterklaas komt langs, leest verhaaltjes voor en deelt cadeautjes uit. 

Het is niet meer mogelijk om te reserveren. 

5 december '23 
Sinterklaas huisbezoeken 
Ibiza

Ga je Pakjesavond vieren? Sinterklaas komt samen met hoofdpiet en kokspiet langs bij jou thuis. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar. 

Het is niet meer mogelijk om een huisbezoek aan te vragen.

Onze partners 

Vragen?

Vragen over Sinterklaas in Ibiza? Neem hieronder contact op met Memories Ibiza. 

Verzonden

bottom of page